fbpx

Voedingsadvies

voedingsadvies harderwijkSporten is gezond en werkt ontspannend, daarom sport u waarschijnlijk met veel plezier bij Harderwijk Fitness. Wanneer u regelmatig sport is het verstandig om uw eetpatroon af te stemmen op uw sportieve doelstellingen. U kunt namelijk nog zoveel sporten, wanneer uw voeding geen aandacht krijgt zullen de resultaten niet optimaal zijn. Fitness en voeding gaan hand in hand. Daarom helpen wij u graag met voedingsadvies op maat in Harderwijk. Op basis van uw (sportieve) doelstellingen helpen wij u bij Harderwijk Fitness op weg naar een passend voedingspatroon. Hoe doen we dit?

Voedingsadvies op maat

Bij Harderwijk Fitness stellen we voedingsschema’s op maat samen die compleet zijn afgestemd op uw wensen en doelen. Na een intake met onze voedingsdeskundige in Harderwijk wordt er een persoonlijk schema samengesteld. Dit voedingsschema is speciaal voor u en uw situatie gemaakt, zodat u de beste resultaten kunt realiseren in combinatie met uw fitness trainingen. Heeft u tussendoor vragen of loopt u ergens tegenaan? U kunt 24/7 contact opnemen met onze voedingsadviseur via mail of Skype. U wordt dan zo spoedig mogelijk geholpen, zodat u weer volledig kunt focussen op het behalen van uw persoonlijke doelen!

Maar wat nou als het streefgewicht behaald is? Het probleem met diëten en standaard voedingsschema’s is dat ze vaak moeilijk vol te houden zijn voor langere tijd. Het risico op het zogeheten jojo-effect ligt dan op de loer. Daarom bieden wij voedingsadvies pakketten aan waarin u meerdere malen per jaar een voedingsschema krijgt aangemeten. Zo wordt voorkomen dat u de motivatie verliest om uw gezonde voedingspatroon vast te houden. Bovendien blijft op deze manier uw behaalde streefgewicht gemakkelijker behouden.

Intake voedingsadviseur

Tijdens het intakegesprek met onze voedingsadviseur worden een aantal zaken besproken. Zo wordt natuurlijk gekeken naar uw huidige eetpatroon en worden eventuele dieetpogingen uit het verleden besproken. Daarna wordt een lichaamsmeting gedaan met een professionele weegschaal, waaruit verschillende belangrijke indicatoren komen. Na deze eerste intake zal de voedingsadviseur een voedingsadvies op maat voor u maken. Deze ontvangt u vervolgens digitaal, samen met een handig receptenboekje waar u inspiratie voor gezonde gerechten uit kunt halen.

diëtist harderwijk

Lichaamsmeting

Een onderdeel van de intake dat nodig is om uw persoonlijke voedingsschema samen te kunnen stellen is de lichaamsmeting. Deze meting levert een aantal belangrijke factoren, zoals:

  • Gewicht
  • Vetpercentage
  • Spiermassa
  • Botmassa
  • BMI (Body Mass Index)
  • Metabolische leeftijd
  • Vochtgehalte

Afvallen of aankomen?

Het voedingsadvies bij Harderwijk Fitness is voor iedereen geschikt, ongeacht uw doelstellingen. U kunt hier dus niet enkel terecht wanneer u wilt afvallen en uw vetpercentage wilt verlagen. Ook fanatieke krachtsporters die willen aankomen zijn van harte welkom. Wilt u meer spiermassa opbouwen? Ook dan kan onze voedingsadviseur u op weg helpen. Zowel voor aankomen als afvallen is het mogelijk om op maat gemaakte voedingsschema’s te laten samenstellen. Bespreek uw wensen daarom tijdens het intakegesprek met onze voedingsdeskundige.

Voedingsadvies Harderwijk

Vindt u het lastig om uw eetpatroon te veranderen? Wilt u het maximale uit uw trainingen halen? Laat u dan adviseren door onze voedingsadviseur. Neem vrijblijvend contact op via onze contactpagina. Of spreek één van onze trainers aan in de fitnessruimte. Wij geven u graag extra informatie.

Tell-a-friend

Sport u al drie maanden bij Harderwijk Fitness en brengt u een nieuw lid aan?

Dan sport u zelf een maand gratis!

ontwerp en ontwikkeling: refreshed