fbpx

Over ons

Harderwijk Fitness is een gezellige en professionele sportschool in de wijk Drielanden in Harderwijk. Specialisten op het gebied van fysiotherapie, sport, fitness en voeding zorgen voor de dagelijkse begeleiding.

Bereik uw persoonlijke doelen

Wij helpen u bij het behalen van uw doelen, controleren of u de oefeningen op de juiste manier uitvoert en of u dat in de juiste uitgangshouding uitvoert. Er is een directe samenwerking met Fitention Fysiotherapie. Mocht u dus vragen hebben voor de fysiotherapeut, die is altijd in de buurt.

Iedere ochtend tussen 8:00-12:00 uur, zondags van 9:00-13:00 uur en iedere doordeweekse avond van 17:00-21:00 uur loopt er zo’n specialist rond. Tussen 12:00 en 17:00 uur is de zaal gewoon geopend, alleen zal er dan niet continu begeleiding in de zaal aanwezig zijn.

Harderwijk Fitness

Afvallen of meer conditie?

Of u nou wilt afvallen, uw conditie wilt verbeteren, sterker en vitaler wilt worden, strakker of zelfs gespierder wilt worden, Harderwijk Fitness beschikt over hoogwaardige apparatuur en materialen die u voor uw doelen kunt gebruiken. Onze specialisten helpen u graag met het ontwikkelen van een (nieuw) schema.

Sfeer bij Harderwijk Fitness

Sfeer vinden wij ontzettend belangrijk. Daarom zult u bij ons geen harde muziek horen en maken we graag even een praatje. Na het sporten kunt u genieten van een gratis kopje koffie of thee.

Tell-a-friend

Sport u al drie maanden bij Harderwijk Fitness en brengt u een nieuw lid aan?

Dan sport u zelf een maand gratis!

ontwerp en ontwikkeling: refreshed