fbpx

Fitness

Harderwijk Fitness is een kleinschalige, gezellige maar desalniettemin een zeer professionele sportschool. Kwaliteit en aandacht voor de sporters staat voorop. Al onze medewerkers hebben verschillende diploma’s op het gebied van fysiotherapie, fitness, sport en/of voeding.

Vrij fitness

Bij Harderwijk Fitness kan alles worden gedaan wat te maken heeft met fitness. Wij hebben verschillende cardio toestellen; van loopbanden,  en fietsen tot crosstrainers, waterroeiers en zelfs een airbike. Ook zijn er vaste krachtapparaten en losse materialen om oefeningen mee te doen. Verder hebben we een stuk waar er met name krachtoefeningen gedaan kunnen worden. Hier vind je een squatrek, benchpress, pulley en meer.

Trainingsschema’s

Voor al onze leden maken wij gratis trainingsschema’s op maat. Zo kan bij het ene schema de focus meer op kracht liggen maar het andere schema meer op uithoudingsvermogen of juist op algehele fitheid. Voor een ieder wordt het schema volledig op maat gemaakt. Zijn de oefeningen nog wat moeilijk of onduidelijk? De eerste keer lopen wij het schema altijd even met je door.

Groepslessen

Sinds 2020 bieden wij een aantal groepslessen aan. Zo hebben wij een ‘BBB’ groeples, ‘cardio’ groepsles en een ‘group power’ les. Let op: in verband met COVID-19 kan het zijn dat de lessen niet door gaan. Wil je een dergelijke les alleen uitproberen? Vraag een instructeur naar oefeningen en je kunt zelf aan de slag!

dumbbels

Tell-a-friend

Sport u al drie maanden bij Harderwijk Fitness en brengt u een nieuw lid aan?

Dan sport u zelf een maand gratis!

ontwerp en ontwikkeling: refreshed