fbpx

Begeleiding

Jens van den Brink

Hallo! Mijn naam is Jens van den Brink, geboren en getogen in Harderwijk. Al mijn hele leven heb ik een fascinatie voor sport en de werking van het menselijk lichaam. Het duurde dan ook niet lang tot ik wist wat ik later wou worden, fysiotherapeut.

Na jaren in de revalidatie, sport en in reguliere praktijken ervaring op te hebben gedaan ben ik sinds 2014 zelfstandig fysiotherapeut. Ik vind het fantastisch om met mijn eigen enthousiasme mensen te helpen bij het behalen van hun doelen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, tot snel!

Bjorn van Veggel

Hallo. Mijn naam is Bjorn van Veggel en ik werk als personal trainer. Een leven zonder sporten kan ik mij niet meer voorstellen. Als kleine jongen ben ik in aanraking gekomen met de ski-sport en heb ik dit op topsport niveau beoefend. Dat betekent uren en uren trainen, dit doe ik nog steeds vanuit mijn fanatisme voor de sport.

Enthousiasmeren, motiveren en een luisterend oor bieden zijn voor mijn manier van training geven kenmerkend. Naast dat komt mijn topsport mentaliteit ook nogal eens om de hoek kijken en kan ik u met mijn fanatisme naar een hoger niveau tillen.

Ik kijk er naar uit om u naar een fittere levensstijl te begeleiden en samen met u grenzen te verleggen. Durft u de uitdaging aan? Dan zie ik u graag bij Harderwijk Fitness.

Robbert-Jan Vasse

Hoi allemaal! Ik ben Robbert-Jan Vasse en werk als personal trainer.

Na jaren ervaring met krachttraining, begon ik met het begeleiden van kennissen en familie tijdens het sporten. Hierdoor ontdekte ik dat hier mijn ware passie ligt. Er is niets waar ik meer voldoening uit haal, dan andere mensen helpen hun doelen te bereiken. Samen werken aan een gezonder, fitter en strakker lichaam. Maar bovenal een goed gevoel overhouden aan onze gezamenlijke trainingen. Mede hierdoor besloot ik dan ook een opleiding tot personal trainer te volgen, om zoveel mogelijk kennis op te doen om u te kunnen helpen.

Vraag nu een proefles aan, dan sta ik voor u klaar om samen met u aan uw sportieve doelen te werken

Lennard Voogd

Hi! Mijn naam is Lennard Voogd en ik ben werkzaam bij Harderwijk Fitness. In september 2017 heb ik mijn HBO diploma voor de opleiding Sportkunde mogen ontvangen aan Hogeschool Windesheim. Daarnaast heb ik een studie tot Voedingsadviseur en een minor tot Leefstijlcoach gevolgd.

Al mijn hele leven heb ik een grote passie voor sport. Rond mijn 16e levensjaar ben ik in aanraking gekomen met fitness en krachtsport. Niet veel later ook met bijbehorende voeding en gezondheid. Ik kwam erachter dat ik naast het bereiken van mijn eigen doelen, het minstens zo geweldig vond om andere te helpen en begeleiden in het van hun doelen.

Kom een keertje langs of vraag nu een proefles aan. Wellicht zien wij elkaar dan snel bij Harderwijk Fitness!

Henk Souer

Hé allemaal! Mijn naam is Henk Souer en ik ben vanaf 3 september 2018 werkzaam bij Harderwijk Fitness.

Het werken met en het begeleiden van mensen op alle niveaus en onder diverse omstandigheden heeft mij altijd het meeste aangesproken. Na een 36 jarige loopbaan bij de Landmacht t/m 2008 en daarna in de sportwereld ben ik hier al mee bezig.

Mijn overtuiging is dat (verantwoord) bewegen zeer belangrijk is, zeker bij het ouder worden! Ik wil u hier graag bij begeleiden.

Jurre Hüther

Hallo! Mijn naam is Jurre Hüther en ik ben sinds maart 2019 werkzaam bij Harderwijk Fitness.

In augustus 2020 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Ik heb een passie voor het bewegen en mensen laten bewegen. Zelf beoefen ik sinds 2008 een verdedigingssport en nu geef ik al enkele jaren les aan junioren en senioren met veel plezier. Sinds mijn opleiding kom ik veel in contact met verschillende sporten, zowel als verzorger als sporter.

Het lijkt mij leuk om mensen te ondersteunen en motiveren in het behalen van doelen. Niet alleen op het gebied van sporten, maar ook het gebied van een gezondere leefstijl.
U kunt altijd met uw vragen bij mij terecht. Dus ik hoop u graag bij Harderwijk Fitness te zien!

Marvin Grouw

Hi allemaal! Ik ben Marvin Grouw, werkzaam als Voedingsadviseur en woonachtig in Harderwijk. In 2014 heb ik de studie Sportmanagement op Chr, Hogeschool Windesheim afgerond en in 2015 heb ik ook de studie tot Voedingsadviseur met een diploma mogen afsluiten.

Wanneer je jouw gezond- en fitheid wilt verbeteren is voeding, naast training, een zeer belangrijke factor. Je kan namelijk nog zo hard trainen, wanneer je eetpatroon niet goed aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en doelen zullen de resultaten achterblijven.

Bij Harderwijk Fitness zal ik verantwoordelijk zijn voor de voedingsbegeleiding en ben ik werkzaam als fitness instructeur. Ik haal veel plezier uit het helpen en begeleiden van anderen naar een gezondere leefstijl en eetpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om op een gezond gewicht te blijven, maar weet ik ook hoeveel fijner je je voelt wanneer je wel fit en energiek bent! Interesse? Stuur en mailtje naar marvin@fitention.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze intake!

Sharon Klomp

Hallo! Mijn naam is Sharon, de nieuwe stagiaire van Fitention. Ik ben geboren op 24 juli 2000. Vanaf een jonge leeftijd ben ik al bezig met verschillende sporten. Ik heb geturnd, gegolfd, gedanst (verschillende stijlen) en gedaan aan majorette. Mijn huidige sporten zijn wakeboarden en waterskiën, beiden beoefen ik al jaren; de laatstgenoemde al zo’n 11 jaar.

Op dit moment ben ik vierdejaars student op Landstede. Hier volg ik het profiel Sport, Bewegen & Gezondheid. Voor mij een logische keuze, omdat ik erg van sporten houd en veel met voeding en gezondheid bezig ben. Via mijn eigen fysiotherapeut ben ik gekomen bij dit bedrijf. De huidige eigenaar, Jens, is oud-stagiair van hem; zodoende ben ik hier beland.

Mij kunt u het komende jaar op de volgende dagen tegenkomen: maandag-, dinsdag- en donderdagochtend en donderdagavond. Ik ben zelf woonachtig in Biddinghuizen, maar ook veel te vinden in Harderwijk. U kunt mij dus vast eens tegenkomen buiten mijn stage om. Tot snel!

Tell-a-friend

Sport u al drie maanden bij Harderwijk Fitness en brengt u een nieuw lid aan?

Dan sport u zelf een maand gratis!

ontwerp en ontwikkeling: refreshed