fbpx

Begeleiding

Jens van den Brink

Hallo! Mijn naam is Jens van den Brink, geboren en getogen in Harderwijk. Al mijn hele leven heb ik een fascinatie voor sport en de werking van het menselijk lichaam. Het duurde dan ook niet lang tot ik wist wat ik later wou worden, fysiotherapeut.

Na jaren in de revalidatie, sport en in reguliere praktijken ervaring op te hebben gedaan ben ik sinds 2014 zelfstandig fysiotherapeut. Ik vind het fantastisch om met mijn eigen enthousiasme mensen te helpen bij het behalen van hun doelen.

Ik kijk er naar uit u te ontmoeten, tot snel!

Robbert-Jan Vasse

Hoi allemaal! Ik ben Robbert-Jan Vasse en werk als personal trainer.

Na jaren ervaring met krachttraining, begon ik met het begeleiden van kennissen en familie tijdens het sporten. Hierdoor ontdekte ik dat hier mijn ware passie ligt. Er is niets waar ik meer voldoening uit haal, dan andere mensen helpen hun doelen te bereiken. Samen werken aan een gezonder, fitter en strakker lichaam. Maar bovenal een goed gevoel overhouden aan onze gezamenlijke trainingen. Mede hierdoor besloot ik dan ook een opleiding tot personal trainer te volgen, om zoveel mogelijk kennis op te doen om u te kunnen helpen.

Vraag nu een proefles aan, dan sta ik voor u klaar om samen met u aan uw sportieve doelen te werken

Lennard Voogd

Hi! Mijn naam is Lennard Voogd en ik ben werkzaam bij Harderwijk Fitness. In september 2017 heb ik mijn HBO diploma voor de opleiding Sportkunde mogen ontvangen aan Hogeschool Windesheim. Daarnaast heb ik een studie tot Voedingsadviseur en een minor tot Leefstijlcoach gevolgd.

Al mijn hele leven heb ik een grote passie voor sport. Rond mijn 16e levensjaar ben ik in aanraking gekomen met fitness en krachtsport. Niet veel later ook met bijbehorende voeding en gezondheid. Ik kwam erachter dat ik naast het bereiken van mijn eigen doelen, het minstens zo geweldig vond om andere te helpen en begeleiden in het van hun doelen.

Kom een keertje langs of vraag nu een proefles aan. Wellicht zien wij elkaar dan snel bij Harderwijk Fitness!

Bjorn van Veggel

Hallo. Mijn naam is Bjorn van Veggel en ik werk als personal trainer. Een leven zonder sporten kan ik mij niet meer voorstellen. Als kleine jongen ben ik in aanraking gekomen met de ski-sport en heb ik dit op topsport niveau beoefend. Dat betekent uren en uren trainen, dit doe ik nog steeds vanuit mijn fanatisme voor de sport.

Enthousiasmeren, motiveren en een luisterend oor bieden zijn voor mijn manier van training geven kenmerkend. Naast dat komt mijn topsport mentaliteit ook nogal eens om de hoek kijken en kan ik u met mijn fanatisme naar een hoger niveau tillen.

Ik kijk er naar uit om u naar een fittere levensstijl te begeleiden en samen met u grenzen te verleggen. Durft u de uitdaging aan? Dan zie ik u graag bij Harderwijk Fitness.

Angela van den Beek

Hoi! Mijn naam is Angela van de Beek en sinds augustus 2021 werkzaam bij Fitention en Harderwijk Fitness als personal trainer en fitness instructeur. 

Zonder sporten raak ik helemaal uit mijn ritme, de dag beginnen met een heerlijke work out of juist na een lange werkdag of even gauw tussen alle drukte door. Sporten kan op elk moment van de dag! Een voldaan gevoel naderhand is zo fijn.

Door jarenlange ervaring in de fitness ben ik begonnen met het geven van groepslessen, wat ik echt ontzettend leuk vind om te doen! Het enthousiasme ook al heb je eerste instantie niet zo veel zin, de energie die je vervolgens krijgt door het samen te doen.

Ik heb geleerd om tijdens het sporten jezelf uit te dagen, juist als het zwaar begint te worden dan nog alles te durven geven. De laatste energie uit je lichaam te duwen, de motivatie over te brengen vind ik fantastisch. 

Nu ik als personal trainer mag werken wil ik nog meer leren en kennis opdoen om dat ook weer naar u over te kunnen brengen. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!

Henk Souer

Hé allemaal! Mijn naam is Henk Souer en ik ben vanaf 3 september 2018 werkzaam bij Harderwijk Fitness.

Het werken met en het begeleiden van mensen op alle niveaus en onder diverse omstandigheden heeft mij altijd het meeste aangesproken. Na een 36 jarige loopbaan bij de Landmacht t/m 2008 en daarna in de sportwereld ben ik hier al mee bezig.

Mijn overtuiging is dat (verantwoord) bewegen zeer belangrijk is, zeker bij het ouder worden! Ik wil u hier graag bij begeleiden.

Marvin Grouw

Hi allemaal! Ik ben Marvin Grouw, werkzaam als Voedingsadviseur en woonachtig in Harderwijk. In 2014 heb ik de studie Sportmanagement op Chr, Hogeschool Windesheim afgerond en in 2015 heb ik ook de studie tot Voedingsadviseur met een diploma mogen afsluiten.

Wanneer je jouw gezond- en fitheid wilt verbeteren is voeding, naast training, een zeer belangrijke factor. Je kan namelijk nog zo hard trainen, wanneer je eetpatroon niet goed aansluit bij jouw persoonlijke behoeften en doelen zullen de resultaten achterblijven.

Bij Harderwijk Fitness zal ik verantwoordelijk zijn voor de voedingsbegeleiding en ben ik werkzaam als fitness instructeur. Ik haal veel plezier uit het helpen en begeleiden van anderen naar een gezondere leefstijl en eetpatroon. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om op een gezond gewicht te blijven, maar weet ik ook hoeveel fijner je je voelt wanneer je wel fit en energiek bent! Interesse? Stuur en mailtje naar marvin@fitention.nl voor meer informatie en het maken van een afspraak voor onze intake!

Sharon Klomp

Hallo! Mijn naam is Sharon. Ik ben geboren op 24 juli 2000. Vanaf een jonge leeftijd ben ik al bezig met verschillende sporten. Ik heb geturnd, gegolfd, gedanst (verschillende stijlen) en gedaan aan majorette. Mijn huidige sporten zijn wakeboarden en waterskiën, beiden beoefen ik al jaren; de laatstgenoemde al zo’n 11 jaar.

In 2021 ben ik geslaagd voor de opleiding Sport, Bewegen & Gezondheid op Landstede. Voor mij was deze opleiding een logische keuze, omdat ik erg van sporten houd en veel met voeding en gezondheid bezig ben.

Ik ben zelf woonachtig in Biddinghuizen, maar ook veel te vinden in Harderwijk. U kunt mij dus vast eens tegenkomen buiten mijn werk om. Tot snel!

Laura Nooteboom

Hoi! Ik ben Laura, ik ben geboren op 11 juli 2003 , en ik ben vanaf mei 2021 werkzaam bij Harderwijk Fitness. Sport is mijn passie. Ik doe het met heel veel plezier. Zelf voetbal ik inmiddels al zo’n 10 jaar en ben ik vaak te vinden in de sportschool!

Op dit moment doe ik de opleiding tot Leraar Lichamelijke Opvoeding in Zwolle. Vanaf jongs af aan wist ik al dat ik deze kant op wilde gaan. Ik hou er van om mensen te helpen en vooral op het gebied van sport en bewegen. Ik kijk er heel erg naar uit om met u samen doelen te bereiken!

Hopelijk tot snel bij Harderwijk Fitness!

Tell-a-friend

Sport u al drie maanden bij Harderwijk Fitness en brengt u een nieuw lid aan?

Dan sport u zelf een maand gratis!

ontwerp en ontwikkeling: refreshed